Veelgestelde Vragen

Verzending

De gemiddelde verzendtijd is 1-2 weken, dit komt doordat wij de pc nog in elkaar moeten zetten op het moment dat u bestelt. We doen uiteraard ons uiterste best om de pc z.s.m. te bezorgen!

Nee, helaas niet. U zult de retourkosten zelf moeten betalen.

Jazeker! U zult een track & trace code ontvangen als de bestelling is verzonden.

Wij hebben geen fysieke winkel, maar als verzenden geen mogelijkheid is, dan kunt u contact met ons opnemen en zullen we u verder helpen! Ophalen is dan een mogelijkheid.

Verzenden binnen Nederland kost €6,95 en naar België €12,50. Dit zijn de normale PostNL tarieven.

Wij verzenden los van Nederland ook naar België. Wij verzenden niet naar andere landen, dit komt mede doordat een deel van België Nederlandstalig is.

Bestelling

Dat kan! Uw pc’s worden dan tegelijk in losse pakketten verstuurd.

Nee, maar u kunt wel een nieuwe bestelling plaatsen. Als u dit doet voordat de status van uw bestelling “Onderdelen Besteld” is, versturen wij uw bestellingen tegelijk en hoeft u maar één keer verzendkosten te betalen. U moet hiervoor wel contact met ons opnemen.

Als u klaar bent om te bestellen gaat u naar uw winkelmandje, klikt u op “Doorgaan naar afrekenen”, vult u uw gegevens in, dan moet u akkoord gaan met onze algemene voorwaarden en klikt u op “Bestelling plaatsen en betalen”. Als u dat heeft gedaan verschijnen onze bankgegevens waarnaar u het te betalen bedrag naar over moet maken. Als u dat gedaan heeft zult u z.s.m. een bevestiging binnenkrijgen en is uw bestelling geplaatst!

Inhoud PC's

Nee, 500GB is bij ons 480-512GB. Dit doen wij omdat filteren anders erg verwarrend wordt.

In de titel staat kort beschreven wat de pc bevat en in de beschrijving van het product staat precies beschreven wat er in zit.

U kunt een product niet aanpassen, maar als u contact met ons opneemt met het onderwerp: “Ik heb zelf een lijstje” en in diezelfde mail uw lijstje zet, zijn wij bereid die pc voor u te bouwen. Indien er bepaalde onderdelen niet bij elkaar passen, zullen daarover contact met u opnemen en komen we er samen uit!